Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Novembertrappor

Novembertrappor
i Portos Atlantvindar
går mot den blå skyn
sakta ett steg i taget
Nöter vilsamt ner stenen

Andhämtning ökar
tankar skingras snabbare
sinnena stannar
Följer balkongräckena
i doften av nyhängd tvätt




Bunden vers (Tanka) av Hans Nyman
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-30 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Nyman