Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Moriska väggar

Moriska väggar
avbruten oändlighet
på vädrad fasad
fästa och avlägsnade
i värmen av samma sol

Blicken går vilse
i ytans likformighet
avstånd försvinner
när minnena utvidgas
mönster hypnotiserar




Bunden vers (Tanka) av Hans Nyman
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-01 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Nyman