Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mellan blåa skikt

Mellan blåa skikt
dånar mörkt vatten och vind
Lekande brädor
bärs mellan strand och sälta
otålig väntan på våg




Bunden vers (Tanka) av Hans Nyman
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-15 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Nyman