Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Representant för ledningen


Synkronicitet - en undran

Parallellt med att regeringen meddelade att X antal miljarder skulle delas ut som elprisstöd, kom nyheten att det nog inte blir någon elbrist i vinter, vilket, antar jag innebär, att detta vallöfte ej behöver infrias.

 

Kommer det att gälla fler vallöften?




Övriga genrer (Satir) av Algotezza VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-31 15:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En del vill transformera poeter.se till en diktatur.
2022-10-31

  lodjuret/seglare VIP
Som reserverad idé kommer det att hållas personalfester och inbjudningar till regering och riksdag. En boris har visst kommit med ett halvt löfte och så förstås diktatorer som kallar sina landsändar för demokratier ibland. Så pengarna stannar nog 'inom familjen', till 'skattebetalarnas' glädje. Själv firar de med att släcka överallt och lysa med sin frånvaro i mörkret och besvara frågor som 'Hej, är det någon där?' 'Nej, jag gick tidigt idag'.
2022-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Retorisk fråga, förmodar jag.
2022-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP