Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget svar

Hjärtat suckar tungt.

Känslorna sitter i fängelse.

Demoner dansar på graven.

-Inget svar från dig.

Hjärnan slits itu.

Stänk av regn och rusk.

Ingen trygg famn.

Allt blir en kamp.




Fri vers av Seasons VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-31 15:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket gott belyst!
2022-11-08

  Ninananonia VIP
Berör!
2022-11-07

  Mats Kitok-Lundmark VIP
En text som speglar otryggheten i den alltmer bistra verkligheten.
2022-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP