Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Skapelsens skuggor


Insekternas skuggor

Spretande ben

Myrans stretande

Och strävan

Ringlande maskar

Insekternas skuggor

Driver på en fågel

Att leta föda

Myrslokens tunga

Söker sin föda

I all uppgivenhet

Över arters utdöende

Söker Biologen

Efter nya arter

Att bokföra

 

Taleptox Skrev

Den 20221026

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-01 05:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP