Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Skapelsens skuggor


I Nobelprisets skugga

Ett pris många suktar efter

Att få genom litterärt arbete

I skuggan av priset

Finns det dock ett annat pris

Lyckliga är förunnade att få

Ett pris att få Evigt liv

Det som vår Herre

och hans troende anhängare

Har givits av de ödmjuka

Och saliga och

Rättfärdighetstörstande

Bland de efterlevande

Lever han för evigt

I våra minnen

 

Taleptox Skrev

Den 20221026

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-01 05:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP