Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att mötas av Lucifer...


Lucifer

LUCIFER

När jag gästar
Lucifers käftar

och jag finner
att jag brinner

i ett unket gap
med ett högljutt rap

som tycks hoppa hage
Inuti min mage

och det är här
som Satan bor
och hans begär
gör honom stor

och hans mörka skugga
tycks fortsätta tugga

på glädjen i kärleken
och rädslan för sveken

Jag lyssnar efter ljud
från min innersta Gud

Men Gudar kan ej höras
De kan nog bara störas

av Lucifers svärta
men kan nog ibland
måla ett rött hjärta
med min varma hand




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-02 20:09



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En lättsam ton, i rimmad ordlek, med det allvarsamma människans divalater och laster om rus och kanske plaster…

En stark text som med kraft uttrycker dilemmat suget efter något!
2022-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP