Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Skapelsens skuggor


I skuggan av förlorad kärlek

I kärleken till människor

han glömde bort

Han hade i ungdomen

Har han nu blivit medlidsam

Av empatiska skäl

I den förlorade kärlek

Han hade som ung

Har han numera tappat fotfästet

Och seglat ner i avgrundens

Djupa hål

Han är förlorad för denna

Världs kärlekslekar

Dem har han tappat

intresset för

Numera kan han bara

Spekulera och analysera

I abstrakta scenarior

Kärleken har han glömt bort

Där han sitter i sin tomhet

På ett modernt kontor

I naturvetenskap finns det

Ingen plats för kärlek

och religion tänker han

 

Taleptox Skrev

Den 20221026

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-03 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP