Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av ord det stod modigt flödande

Mottagande av inre fröjd lägger oss nöjda att ordagrant leva i mod och det stod klart att jag skapade fart...

Huvudet äro friare och lagd i timmens hand, jo men visst så det skapas ovan där ett fundament i burna bara bär...

Ord somnar inte i konstens stills sken av ett nytt ben, inuti ses en levande sten lägga ut på en nyare grenad framåtskapande motorisk rörelse...

Då slår backen med tvärniten i sitt baklås utåt på nackens darriga hårresande attityder, direkt översätts sinnesspråket på en mera tankevibration...

Konstens alla utväxlade minnen skippar inte snacket, utan bygger rappet med mera goa uppbyggelser av sedvanliga ja och nej hågkomster...

Varje individuell förmåga att tänka tankar i poesi, genereras med flygande ord och ett mycket unikt kreativt andetag...

Helt före den sista gångna eftervisningen ge allt och lite mera, som en mästerlig andlig eller utåt lite annorlunda chansning i att flöda med ord.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-03 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP