Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla helgons dag


5/11

Tankarna vandrar 
till kär som lämnat livet 

 - minnen alltid kvar




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-05 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP