Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SORLET

den inre konflikten har alltid pågått
varje vaken timme hörs sorlet av en strid
mellan det vackra och det groteska

därinne kämpar världsligt mot andligt
natur mot samhälle, filosofi mot ekonomi
och allt jag kan göra är att lyssna




Fri vers av H. Hellman
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-06 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H. Hellman
H. Hellman