Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

Nej
Det är inte ögonen
Som är blinda
Utan hjärtat

Tiggaren
Ber bara om lite bröd
Och hunden
Om vatten
För att släcka sin törst

Allt
Är redan sagt
Och skrivet

Men Gud måste upprepa
Det gång på gång


Jag är en smutsig fiskmås
Och du
En hemlös katt

"Im drivning a stolen car
On a pitch -black Night"

Nätterna vid elden
Där vi värmde våra frusna händer
Mötet med en lastbil
Och skrikande däck

Glöm inte
Guds nåd

Ser du han
Som vänder bort blicken
Och spottar föraktfullt
Efter en fattig

Imorgon är han död

Nej förresten
Jag lämnar det till Gud

Kom nu
Så går vi hem till nalle Puh

Ja skratta du
Åt hans lilla hjärna
Hans hjärta
Är i alla fall stort







Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-07 23:05



Bookmark and Share


  genni VIP
Så vackert skrivet<3
2023-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP