Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Svartsynade och oputsade dikter


En förlorad själ

En kärleks förklaring

 

Hans namn var kuzkursa

Den evigt förlorade

 

Dina ögon är som två bottenlösa brunnar

Jag har förlorat min själ i dina ögon

Djupt ner i dem har den sjunkit

Jag är en förlorad själ

Förlorad i kärlekens magi

Förlorad för evigt likt kuzkursa

Inget kan rädda mig nu

Inte ens en räddare i nöden

Utan flytväst sjunker jag djupare och djupare

Ner i dina två brunnars ögon

Utan återvändo sjunker jag

Ner i den tredje världen

Till ett förenande av våra själars djup

I tidens begynnelse

In i skapandet av världen

När Jesus Kristus vinner

 

 

Taleptox skrev

Den 20221109

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-09 07:04



Bookmark and Share


  Koloristen
Mycket bra!
2022-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP