Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Martallar och stenstränder

Skogshöjdens
raka stammar
kastar sina skuggor
ner över solslänten

Sjöbris smeker in över
strandlinjens våta stenar
och krumma martallar

Flanörer
och motionärer
Helglediga barnfamiljer

Som alla sökt sig
till kustens vidvinkel

Ut mot en glittrande
öppen horisont













Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-13 00:57



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker bild! Det karga fascinerar.
2022-11-13

  Kungskobran VIP
Havet fascinerar lockar och skrämmer
Fint diktat.
2022-11-13

  Larz Gustafsson VIP
Martallar och stenstränder - ungefär som hos oss.

2022-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP