Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Husdjur

Trofasthet, trampdyna, trivselfaktor

tröst, trevande, trygghetskänslor

tramsande, trippande, tiggande, tassande

tossighet, tysthet, tidlöshet, tyngd.

Tillitsfull, tydande, talande, tam

tvärstannad, tampandes, tacksam, tafatt

människa, marsvin

mus, hund och katt




Övriga genrer av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-14 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP