Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svarta dårar

Svart kärlekssaga


Hennes ego trillade ned i wc - stolen
jag spolade ned det väsentliga i hennes natur,

skalad själ,
stympad sanning

plågad av sin existens
tvingad av feghetens trauma
livet förefaller dig olösligt,

av skirt glas
ej stillsam natur,

ser nu vågade dramer spelas upp
blodet rinner ur trötta ögon,

färgad tår
utskuret hjärta
din satans parasit,

begraver dig i helvetet nu,
tar din syn,

betraktar den döda kärleken noga
blevo lögn i dina händer
sveken dalade,

konstant jävlar smärta
du dödade för satan allt,

mina känslor
jag är svag
rädd,

står och väntar nu
utanför,

pistolen är iskall
ett medel,

du ligger bunden i sängen

vi ska lämna dimman nu

svart




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-15 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth