Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag väntar på din kärlek


Jag väntar på din kärlek
Jag tänker på de fria valet
begränsningarna,

kan jag välja din kärlek
vill du se mina tankar,

höra mig smeka din kropp
känna mina andetag i natten,

kyssa min mun
fylld av kärlek,

kan du se sanningen jag bär i hjärtat
jag ville inget illa,

saker hände
jag var galen,

föddes ej till mördare
satans opiater,

de tar allt och lämnar dig endast grunden att stå på
till slut slickar man sitt metadon och låtsas att oskuldsfullhet lever i ett hjärta,

minnen intakta
jag har bildminne,

ser allt i färg
det spelas upp,

gång på gång
alltihop,

de andra vet ej
vill ej veta,

varför skulle jag då tala
lever ju med helvetet i själen,

brända tankar
ingen kärlek,

ty den var av plast
leker idiot ibland utan att lyckas,

tror jag sätter mig nu
i skuggan

och väntar


din kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-11-16 05:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth