Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Döda jävla själar plundrar vansinnet inatt



Skyar,
du såg

natteld
de som ännu brinner

döda jävla själar plundrar vansinnet inatt

en tår i dimman




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-16 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth