Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


pojkarvär pojkar


Gunfigth


Rykande sitter den klistrad i min hand

ensam står jag och beskådar ödeläggelsen, hur fan får man 14 skott till försvar av egen person,



sirener

skrik,



vansinniga böner av smärta

snurrar till,



verkligheten ändras ett tag,

mot evigheten,



springer

blodpölar,



törstande oceaner

frihet,



jag stod och segrade

vapnen sätter punkt för alla argument,



kylan

domningarna,



svetten

nu har jag tagit två mäniskoliv,



jävlar samvete

plågar,



gråter tysta tårar

resten av livet flyter framför morden jag begått,



berått mod

livsfarlig,



inlåst

foton,



en dag ska jag flyga tillbaka till min barndom och kärleken

utan hyckleri,



hur fan kunde ni pressa mig

dra åt helvete era förbannade svin,



gråten i halsen

vill ej visa,



sanningen bortom svikna ideal

brinner i förståndet,



jag ensam vet

att värdet av ett liv försvinner



då vapnet avfyras




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-16 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth