Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vaken i en stilla dröm att evigheter minnas




din ruin,



ett vrak

brinnande logik,



en kyss

svart natt,



avgrunder med slut av fantasi

de delade nyanser denna vår i fruktans labyrint,



vi dog i mitt hjärta

höga utav helvete på opiater stirrande inatten du log,



ett svar på mina drömmar

en kvinna guld,



ett eko sann kärlek

du såg,



min dimma

där vi satt,



stilla

kysste,



dig

vi blir på riktigt sedan, sade du,



sedan

minns jag svarta tårar måla,



bortom döda oceaners djup

blodet rinner i ett ändlöst mörker, sade du,



flyger genom vita drömmar

jag tog dig med,



en penetrerad dimma

den bestädigt djupa skogen i en lögn,



rörde du min skugga

en regnbåge,



en natt jag såg rosenkvinnans tårar

du låg naken då jag tog din kropp i ljuset,



som en bortglömd ros i vinden

våra andetag,



tillsammans

nu,



vi vet

allt,



gör allt

du är jävligt påtänd,



vilsen

själen sover,



poesi då din hand ligger i mittt hjärta

du är fylld av bilder,



min flicka

en evighet av livet,



fyller oss med kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-17 05:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth