Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


logik, flyter sannare i dag igen, och skoten, vrålande arteleri, smatter, skriken på mamma blandas med koncepen alla tror nya


Krigen, kapitalkärleksdrömmarnas

pandemikrigslag
pålagda

värderade eonljus
bortom de fatala smällar i kriget och skriver namn i oljeblandat blod

vapen skrikare och penga ljusen genererar vinsternas kungar mer än liv
patrioters träldom

i en ny värlsoordning

diktatur
villje lösa nu baby,

och flyter bortom gptt och ont i evigt kärlekshav ,
blänker

sagor fria




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-17 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth