Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden i Staden

Staden bär på

Det förflutna

Lämnar spår

I nuet

Och förändras

In i framtiden

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-22 06:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA precis!
2022-11-23

  Evelyn Falk Möller VIP
Åh vilken mysig dikt.
Får mig att inse att allt hör ihop, historien, nuet och framtiden. Och att det tillsammans utgör verkligheten vi lever i.
2022-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP