Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort liten text


USA

Det finns ett land i Väster som heter USA
I detta landet sägs det att allt är jättebra
Men i USA får man inte tycka som man vill
Det är nämligen ett hot mot deras demokrati
Nej i USA sa ska man tycka som all andra
Och det är därför som gud har instiftat CNN och MTV




Fri vers av Johan Salberg
Läst 610 gånger
Publicerad 2006-08-09 02:37



Bookmark and Share


  soulmate_
skiiiiiiiiitbra!jag både håller med o inte..
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Salberg
Johan Salberg