Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skämmes

Jag hoppas de är borta
en dag
Och att du skamset tittar bort
och ljuger
När barnbarnet frågar;
Men farfar inte röstade väl Du
på Dem!




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-25 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP