Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Slagsmålet i backen (ozeloten och snöleoparden)

Backens
snövita mantel

Befläckad
i svart och grått

Liknar mest
pälsens mönster

På något kattdjur

Ja kanske en Ozelot

I slagsmål med
den vitaste snöleopard

Den tanken roar mig
kungligt

Den gör mig riktigt glad

Så kan man fantisera
Och ha det riktigt kul

Så man slipper
känna stressen

Inför en kommande
jul




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-03 14:34



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
"Den tanken roar mig
kungligt" :-)

Jättefin bild på något så enkelt som vanlig natur med årstid på väg
2022-12-03

  Kungskobran VIP
Härligt kul juldikt med fin iakttagelseförmåga
2022-12-03

    Lena Staaf VIP
Härlig dikt! Fantasin är den bästa presenten.
2022-12-03

    Sefarge VIP
Jaa en egen kul-tur att roa sig
med ute på landet med själv
-skapande Natur-Kultur?
;)


2022-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Ja, skulle det vara så åkte nog ozeloten på dingel.

Visste du att Salvador Dali hade en tam ozelot?
2022-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP