Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rummet


vi levde i
du var i underlandet,



hoppade genom speglar-sagor-mina tankar
verkligheten anade vi föga,



i en existens bortom logiken gav du mig din hand
silverringen blänkte i mörkret,



dina kyssar stal min själ på sommarängar utan vanmakt
renheten i mina sanningar var ännu ej förbrukade,



din ande smekte mina ledsamheter ur ett krus av tiden fyllt av honung tog du livet,



bortom bergen levde vi ett helt liv på mindre än en dag





lyckliga




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-07 04:14



Bookmark and Share


  peter markurth
tack
2022-12-08

  Ninananonia VIP
Så fint i ord och bild.
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth