Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andliga resan

Detta som livet erbjuder oss människor är en levande tillfällighet att skapa nytt. En säker övergången era i livets alla löften, håller oss funnen att andas med nuet. Samtidigt är alla människor en ljusare framtid i ordets alla tecken. Den mänskliga arvsmassan som föder oss till en sanning i ljus och kärlek. Det säkerställer en ny princip att leva med tidens alla skepnader. Hoppets yttre sanning leder oss till en välsignad dag i ordets alla bemärkelser. Minnet av denna evighet som aldrig slutar att förvånas i oss livsvarelser. Promenader till en friare löftesgåva sätter oss andliga att andas med ett nytt flöde i tidens evighet. Som talar med en frikostig livssyn på hur ljuset bygger oss i tro. Detta är gåvan att minnas denna evighet som vi bäst behagar att vara ledd i livet.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-08 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP