Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bidrag till julklappsrim den 4/12 på julklapp - Det hemstickade plagget


Julklappsrim 1

Hon sitter hemma och stickar vid sin barm
Med denna kan du i vinterkylan hålla dig varm
Hoppas den passar i storlek och form
Ett plagg att bära när kylan blir norm
Om värmen och elen i hemmet skulle sina
Sätt på dig detta plagg det stickade fina




Bunden vers (Rim) av Taleptox VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-12-11 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP