Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bidrag till julklappsrim den 11/12 på julklapp - Evenemangsbiljetten


Julklappsrim nr 2

Nu när Juleljuset blivit tänt
Med denna kan du gå på ett event
På Showen som börjar kl fem
Istället för att sitta i ditt hem
Nu när sommaren i ide har gått
Du här en biljett i julklapp fått




Bunden vers (Rim) av Taleptox VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-11 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP