Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Nyckfulla Apokryfer


I tomrummet ekar tystnaden

I tomrummet ekar tystnaden

Från saknaden efter dig

Där du satt och viskade mitt namn

Fast jag inte visste vad du hette

Med en filosofi hämtad från parnassen

Dyrkade du en tidig vår i vår relation

Tills du insåg att det inte kunde bli vi två

Likväl insisterade du på att komma hem

Till min enkla bostad fast du inte visste

Var jag bodde då vid den tidpunkten

Jag beskrev vägen hem till mig dit du sedan kom

Vi älskade sedan till Solo Quiero Caminar av Paco de lucia

Tysta satt vi sedan där utan att säga ett ord

Sedan reste du på dig och sa nu går jag hejdå

Det var det sista jag hörde dig säga

Sedan har vi inte setts något mer

I tystnaden vi hade gemensamt

Ekar fortfarande vår ödsliga sorg

 

Taleptox skrev

Den 20221211

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-11 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP