Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hav

Ett hav av möjligheter
instängda i en ask
och nyckeln finns bortom

Längtar till den dag
dörren öppnats
och ljuset dansar in

Nu står vi på glänt
ser inte hela bilden
men glimten räcker

för att drömma och önska





Fri vers av Seasons VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-11 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP