Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sökandet efter det rätta ordet...


Framför kameran

FRAMFÖR KAMERAN

Det är rätt så lätt
att säga "omelett"

Men mitt leende
är överseende

och övergår till skratt
som gör mig lätt och matt

inför alla konflikter
som jag har löst
med grymma självinsikter
och ett nervöst

sökande och letande
i en tro utan vetande

och när blixten möter mej
utropar jag "leverpastej"




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-15 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP