Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågor

Jag plockar vågor,
lägger dem alla i mitt hav
där de får slå ut
i vilken årstid de vill
Jag slingrar mig runt
med mina armars tystnad,
blir till samma hemlighet




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-16 15:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint, gillar
2022-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta