Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Nyckfulla Apokryfer


Modus Operandi

Det pratades och skrevs mycket under min uppväxt

På 1970 och -80 tal om att man skulle

satsa på sig själv och ens

Rättigheter och skyldigheter

Antalet böcker utgivna som handlade om

Självförverkligande växte i bokhyllor

Att tänka på andra människor också

Pratades och skrevs det mindre om

Vad har hänt med att försöka GÖRA rätt?

Vad är att göra rätt?

Det svåraste som finns när man ska bekämpa

En orättvisa är att inte vara orättvis själv...

En människa jag inte har namn på

Skrev en gång på en Chat följande

Insiktsfulla och kloka citat

”Man döms inte för vem man är

Utan för vad man gör”

 

Taleptox Skrev

Den 20221217

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-17 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP