Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ur Dikter från Kammaren


Foto från 1973

Jag ser på ett foto som är 49 år gammalt

Jag hade inte kommit ihåg den stunden

Utan detta svart vita fotografi

Ett foto hjälper till att minnas

Hur tänkte man på den tiden

Frågar jag mig idag?

Vilka var de andra två på fotot

Mer än till namn och tankar?

Vad var de bra på?

Vad hände sedan vi tagit fotot?

Det minns jag inte idag

Vad vi gjorde sedan efter fotografering?

Vi gick i skolan på den tiden

Detta var på ett sommarlov

En av de som är med på fotografi från 1973

Har flyttat sedan till en annan stad

Och vi har tappat kontakten med varann

Jag hörde av mig till honom för några

År sedan men han svarade inte

Och han hörde inte av sig något mer

Kanske vill han inte ha en kontakt?

Vad han sysslar med idag

har jag funderat på

Jobbar han?

Har han familj och barn?

Sannolikt är det så

 

Taleptox Skrev

Den 20221217

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-12-17 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP