Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bidrag till julklappsrim den 18/12 på julklapp - Poesiantologin/Diktsamlingen


Julklappsrim nr 3

Du får denna julklapp som ett bevis

På att du kan roas med sagor om det blir elkris

Med denna julklapp kan du låta fantasin vara fri

Och till Julen njuta av sagor i genren poesi

Nyskapande och fylld med sagor är den javisst

Din Jul blir allt annat än tråkig och trist




Bunden vers (Rim) av Taleptox VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-18 10:26



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint julklappsrim!
2022-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP