Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sök med lyktan

Genom gränder

Efter spår

Lämnat livet 

För länge sen

Ty det finns 

Visdom

Lyckas hållas kvar

Kommer fram 

I gränden

Söker med lyktan

Enkelheten

Ger möjlighet

Lysa upp 

Livet

Ta i mot

Glädjen

Bara vara här

Just nu

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-19 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP