Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnar

Jag lyssnar
utan återvändo,
från då till sen
över havet
Vågornas flykt,
speglingen
i varje droppe,
hur jag överallt är
och alltid varit




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 88 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-12-20 16:41



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Så poetiskt

"hur jag överallt är
och alltid varit"

Eftersmaken av lycka. Om jag får läsa som jag vill, och det gör jag förstås. Vackert!
2022-12-22

  Örjan Noreheim
Kort intensiv och genomtänkt i varje droppe.
2022-12-22

    ej medlem längre
dovt skrivet
som en på facebook
förmodar att författaren
har vart med om det mesta
och hittar endast lugn i det
kanske stormar det ibland
men det är endast vatten
inget att oroa sig över
2022-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta