Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN KÄRA

Det som inte i verkligheten kan bli
där får man använda sin fantasi
så jag fantiserar om dej och mej
även om du säjer nej
Du är ju min hemlighet
som ingen annan vet
Tankarna blir varmare och varmare
ja stundom het
och när du är nara
då är det ingen fantasi
min kära

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-20 20:14



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så fint när fantasin blir verklighet på ett eller annat sätt!
2022-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP