Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vi inte är riktigt vakna har vi lagt ifrån oss vuxenmaskerna.


I halvsömnen

Ibland
i halvsömnen
blir barnjagen
synliga
- tittar,
gluttar, spejar ut
ur trötta vuxennunorna,

andas på glaset
av levda år,
tecknar med spretig stil,
söker möta
varandras blickar

och i sömndrickande
förundran
över allt
de ännu har ogjort,
osett, olevt
hjälper de oss
långlevda, överlevda,
att kämpa vidare
mot trötthet
och annan livsskit,

viskar
att allt är fullt
av sällsamheter




Fri vers (Fri form) av Anders L VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-21 07:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ah, inte ett fejkaccount?

tackar. man blir nojig här ~_~

det är en välgjord text

tror inte jag skrivit i liknande stil

den är lugn

och slutar lugnt också

med ett komplicerat vackert ord
2022-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders L
Anders L VIP