Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Nyckfulla Apokryfer


Bedömning

Varför har en människa sånt

Behov av att bedöma och definiera

En ANNAN människas egenskaper

Som den människan som blir bedömd

Ändå Inte känner igen sig i??

Innan och Istället för att berätta något

Om sig själv först??

Inte alla men en del resonerar så

De har en bild av en annan människa

Man kan inte förbjuda en människa

Att uttrycka sig och säga åt denne att hålla käften

Utan att det blir konstigt

Om man har ett behov av att bedöma kan man

Uttrycka det i konstnärlig form i bild eller text

Eller i en byråkratisk rapport eller journal

Människor har fördomar

Ett gåtfullt mysterium är vad det är

 

Taleptox Skrev

Den 20221217

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-21 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP