Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regeringens nya slogan

 

"Det kan bli värre innan det blir ännu värre."




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-22 09:31



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Ja, exakt.
Fast före valet skulle allt bara bli bättre och bättre dag för dag.
Att borgerliga väljare aldrig lär sig!

2022-12-22

  Gunnar Hilén VIP
"Det kan bli bättre men också värre".
2022-12-22

  Öknens Ros VIP
Ett löfte, som de till skillnad från andra löften, tänker hålla?
2022-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP