Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Kammardikter


Sett för mycket

Om du har sett för mycket

Av tidens melodi och krig?

Yves inte över denna misär

Som drar oss obönhörligt ner

Bed för ögonblick av lycka

Och njut av livet tills du somnar

För kvällen kommer varje dag

Ge inte upp din längtan efter fred

På denna vackra jord

Var vaken och klarsynt

Om än det kan vara så svårt

Det är tid för att vara medveten

Om alltings förgänglighet

Smärtan från ditt hjärta

Är din i all evighet min vän

Själens kammare rymmer mycket

Av våra tankar som föds

ur vårt medvetande

Ge röst och prata ut om din

förtvivlan över krigets misär

 

Taleptox Skrev

Den 20221222

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-22 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP