Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med önskan om en God jul


Julaftonmorgon

Snön glittrar på skaren

Det syns spår

Av en hoppande hare

Det tänds en ro

Inombords

På bordet brinner ljusen

I kaminen  sprakar elden

Julgröten doftar 

I hela rummet

Ser ut det är mörkt

Plötsligt kommer

En liten tomte

Över vägen

Fotspåren syns från

Fönstret

Går 

Mot skogen 

På himlen blinkar stjärnor

Julaftons morgon

Har gjort sitt inträde

Med  sin kärleksfulla 

Värme

Ge av hjärtat

Till någon annan

Bevara tiden här

Och nu

Med ro och fred

 

God jul. ;)




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-22 13:34



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Vackert och enkelt, precis som Julen ska vara:-)
2022-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP