Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek?

En tunn liten blick fick jag
Det var allt jag begärde

Det var så nära
så nära

Om det bara inte var jag
Så hade det säkert blivit helt annorlunda

Satt och tänkte ett litet tag
Satt och tänkte när du reste dig och började gå

Men precis innan du försvann utom synhåll så vände du dig om
Jag mötte din blick och under en hundradels sekund
Så log du mot mig

Det vackraste leende jag sett
Det var allt jag behövde




Fri vers av däven
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-08-09 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

däven
däven