Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar måndagar

Jag älskar måndagar!

Du kan inte vara längre bort från en måndag än på en annan måndag!

Du kan inte befinna dig längre ifrån nästa måndag än på förestående måndag.

Därför älskar jag måndagar.

Men jag tycker inte lika mycket om söndagar, för att det är sista dagen på helgen.




Övriga genrer av Linus Piknik
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-12-23 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus Piknik
Linus Piknik