Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla hemlighet den som ingen vet nått om.....

Min lilla hemlighet, den som ingen vet nått om
Den handlar så om barnet, det som aldrig kom
Jag skrattar och mina ögon glittrar när jag ler
Men barnet som aldrig kom är vad de inte ser
Sorgen i mitt hjärta och längtan som är stor
Är så tung att bära när ingenting uti mig gror

Trots att de dömde ut chanserna för oss båda två
Så hände nått ändå, det som inte skulle gå
Pojken han som så kom är miraklet i sig självt
Som jag älskar bortom allt likt min andra hälft

Men mycket vill ha mer trots det ingen bebis i mig bor
Och det ni inte ser det är sorgen som är tung och stor
För önskan om ett syskon ekar tomt hos oss ändå
Det som vi hoppas på men som vi inte kommer få
Det som gäckar er, som ni aldrig kan förstå
Väntan förtär vårt hopp och snart jag orkar inte mer
Men den långa väntan är det dom andra aldrig ser




Fri vers av Linus Piknik
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-07 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus Piknik
Linus Piknik