Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnan


Stjärnan som faller är blott det du ser
Den finns liksom oss men snart intet mer
Så den dalar sakta likt en slocknad romans
På sin sista resa mot ingenstans
Så den tar sin chans till en ångande dans
Och levde ut drömmen som ändå fanns
På himlens valv i brinnande glans





Fri vers av Linus Piknik
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-08 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus Piknik
Linus Piknik