Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Kammardikter


Dessa ljuvliga helger

Sitter solo vid en dator på julafton

Spendera dagen lång som en Marathon

På TV firas det jul med rim

Inslagna paket i många stim

Julmusiken ur högtalare flödar

Som tristessen ljuvligt dödar

Sitter du ensamen dessa helger?

Jag tar ett glas med glögg och sväljer

Oavsett om du julen gillar

Eller dessa helger argsint försnillar

På poeter.se håll oss sällskap

För att mildra ensamhetens gap

God Jul på er var och en

Nyårsafton kommer om en vecka sén

 

Taleptox Skrev

Den 20221224

<+>

 




Bunden vers (Rim) av Taleptox VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-24 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP